x 

Košarica je prazna.

GAD Gancho CASTING

Cijena s PDV-om: 660,00 kn
Cijena s PDV-om (bez popusta):
Cijena: 528,00 kn
Opis

GAD (Global Anglers Dedicated) - zasebna linija štapova za ribolov, istaknuta u posebnoj publikaciji, koja, po mišljenju Pontoon21, je posebice važna u našem vremenu.Serija štapova GAD iz Pontoon21 tvrtke je spoj između profesionalnog i onog ''običnog'' ribolova. Znači, ribolovni štap koji će donijeti zadovoljstvo i rezultate ribičima te isto tako pružiti profesionalne značajke. GAD serija štapova je spremna za ribolov sa svim suvremenim metodama i tehnikama. Vrlo je privlačna svojom cijenom no isto tako vrlo je dobro opremljena kvalitetnim Fuji vodilicama i držačem role te blankom. Pontoon 21 nije s ovom serijom mislio na masovnu prodaju jeftinih štapova, već da izradi, kvalitetnu seriju s odličnom opremom za čiju se cijenu dobiva jako puno.


Serija GAD GANCHO
- moderni stil štapova za one koji vole aktivan ribolov, koji se puno kreću uz vodu i aktivno animira svoje mamce mjenjajući stilove i tehnike. Radoholičar u najboljem smislu te riječi. Umjereno brz štap, pruža visoku kvalitetu i lako će izvesti skokove različite snage i nastojati će izvesti potrebnu igru mamca. Ako ste ikada išli u ribolov sa skupim japanskim štapovima, primijetit ćete niz sličnih osobina i osjećaja, naravno, prilagođenih za osjetljivost i "izražavajući" sve od korištenih materijala. Gancho GAD štapovi izrađeni su od kvalitetnih materijala pružajući im povećanu snagu i održavanje dobre osjetljivosti. Modeli uključeni u ovoj seriji, imaju duljine 6-7'' (183-213 cm) i dostupan je u širokom rasponu snage iz "ultra ligh'' (ultralakih) do ''heavy'' (teških) modela.

Značajke:
- Obrasci štapova izrađeni su od kvalitetnih materijala grafita prosječne modularnost od korejske tvrtke Hankook temeljene na karbonskim vlaknima Japanskog koncepta Toray!
- Fuji vodilice - aluminijev oksid (O ring)
- Fuji DPS držač rola za maksimalno prijanjanje

DOSTUPAN CASTING MODEL:

Model: Akcija: Dužina: Test(gr): Test(lb): Cijena:
GAN702MLF-C Fast 2,13m 4,0-16,0 6-12 660,00kn
Akcijska cijena: 528,00kn