x 

Košarica je prazna.

GAD Gancho 2019

Cijena: 82,29 €
Model
Odaberi model
Opis

GAD (Global Anglers Dedicated) - zasebna linija štapova za ribolov, istaknuta u posebnoj publikaciji, koja, po mišljenju Pontoon21, je posebice važna u našem vremenu.

Serija štapova GAD iz Pontoon21 tvrtke je spoj između profesionalnog i onog ''običnog'' ribolova. Znači, ribolovni štap koji će donijeti zadovoljstvo i rezultate ribičima te isto tako pružiti profesionalne značajke. GAD serija štapova je spremna za ribolov sa svim suvremenim metodama i tehnikama. Vrlo je privlačna svojom cijenom no isto tako vrlo je dobro opremljena kvalitetnim Fuji vodilicama i držačem role te blankom. Pontoon 21 nije s ovom serijom mislio na masovnu prodaju jeftinih štapova, već da izradi, kvalitetnu seriju s odličnom opremom za čiju se cijenu dobiva jako puno.

Serija GAD GANCHO
- moderni stil štapova za one koji vole aktivan ribolov, koji se puno kreću uz vodu i aktivno animira svoje mamce mjenjajući stilove i tehnike. Radoholičar u najboljem smislu te riječi. Umjereno brz štap, pruža visoku kvalitetu i lako će izvesti skokove različite snage i nastojati će izvesti potrebnu igru mamca. Ako ste ikada išli u ribolov sa skupim japanskim štapovima, primijetit ćete niz sličnih osobina i osjećaja, naravno, prilagođenih za osjetljivost i "izražavajući" sve od korištenih materijala. Gancho GAD štapovi izrađeni su od kvalitetnih materijala pružajući im povećanu snagu i održavanje dobre osjetljivosti. Modeli uključeni u ovoj seriji, imaju duljine 6-7'' (183-213 cm) i dostupan je u širokom rasponu snage iz "ultra ligh'' (ultralakih) do ''heavy'' (teških) modela.

GAD Gancho štapovi su oduvijek bili traženi među ljubiteljima opreme za lijevanje. Ova serija, prema prevladavajućem mišljenju, najbolji je izbor za početnike, vrijedno je u tome što je predvidljiva i "jasno" djeluje pod opterećenjem, što vam omogućuje da brzo ovladate raznim lijevanjem s "multi" što je brže moguće. Karakteristično je da iskusniji, ribari ne odlažu te naizgled jednostavne šipke. Gancho je toliko udoban da ih ulovljuju i profesionalci, odajući počast dobrom kvalitetu njihove nepretencioznosti u optjecaju. Izvrstan radni konj na dugim putovanjima i teškim uvjetima ribolova!

Značajke GAD 2019 Gancho štapova:
    -Štapovi su izrađeni od visokokvalitetnih grafitnih materijala srednje modularnosti, a proizvodi ga korejska tvrtka Hankook na osnovi karbonskih vlakana japanskog koncerna TORAY,
    -Ugrađene Fuji Fazlite K-serija protočne vodilice s ​​protukliznim okvirom od nehrđajućeg čelika,
    -Najfunkcionalnija i najlakša ručka koja se temelji na Fuji DPS sjedalu.

Dostupni modeli:

Model: Akcija: Dužina: Test(gr): Test(lb):
GNH662ULF Fast 1,98m 0,8-6,0 2-6