x 

Košarica je prazna.

GAD Chaser 2019

Cijena s PDV-om (bez popusta):
Cijena: 890,00 kn
Model
Odaberi model
Opis

GAD (Global Anglers Dedicated) - zasebna linija štapova za ribolov, istaknuta u posebnoj publikaciji, koja, po mišljenju Pontoon21, je posebice važna u našem vremenu.

Serija GAD Chaser štapova osmišljena je u tradiciji kvalitetnih japanskih modela. To je lagan, dobro izbalansiran i vrlo elastičan štap. Modeli s brzim djelovanjem (Fast Action) su više svestrani s obzirom na korištene vrste mamaca: oni su praktični za twitching, za promjenjiv ribolov (žlica) i za ribolov mepsom. Odlično se nose i sa Crank varalicama ali i u ribolovu na površini. Kao i svaki kvalitetni štap, GAD Chaser dopušta i jig ribolov, ali za to je prikladniji model s ultra-brzim sustavima (ExtraFast) - više su osjetljivi, to jasno ispunjava vrh. Izbor duljine i težine ovisi o osobnim preferencama, ali raspon je dovoljno širok za sve.

Značajke:
   -Individualni dizajn svakog modela
   -Grafitni materijal visokog modula proizveden u korejskoj tvrtki Hankook na temelju karbonskih vlakana japanskog koncerna TORAY,
   -Fuji K-serija propusnih vodilica Tangle Free dizajna (koji sprečavaju preklapanje linija) s FazLite umetcima,
   -Udobna razmaknuta ručka iz kombinacije visokokvalitetnog pluta i poroznog EVA materijala visoke tvrdoće temeljene na Fuji VSS sjedištu.

DOSTUPNI MODELI:

Model: Akcija: Dužina: Test(gr): Test(lb) Cijena:
 CHS692XULXF Ex.Fast
 2,05m 1,0-5,0
 2-5 890,00kn
 CHS792MMHXF  Ex.Fast  2,36m  10,5-35,0  10-20  1.150,00kn