x 

Košarica je prazna.

GAD Chaser CASTING

Cijena: 175,19 €
Model
Odaberi model
Opis

GAD (Global Anglers Dedicated) - zasebna linija štapova za ribolov, istaknuta u posebnoj publikaciji, koja, po mišljenju Pontoon21, je posebice važna u našem vremenu.Serija GAD Chaser štapova osmišljena je u tradiciji kvalitetnih japanskih modela. To je lagan, dobro izbalansiran i vrlo elastičan štap. Modeli s brzim djelovanjem (Fast Action) su više svestrani s obzirom na korištene vrste mamaca: oni su praktični za twitching, za promjenjiv ribolov (žlica) i za ribolov mepsom. Odlično se nose i sa Crank varalicama ali i u ribolovu na površini. Kao i svaki kvalitetni štap, GAD Chaser dopušta i jig ribolov, ali za to je prikladniji model s ultra-brzim sustavima (ExtraFast) - više su osjetljivi, to jasno ispunjava vrh. Izbor duljine i težine ovisi o osobnim preferencama, ali raspon je dovoljno širok za sve.


Značajke:
   -Individualni dizajn svakog modela
   -Grafitni materijal visokog modula proizveden u korejskoj tvrtki Hankook na temelju karbonskih vlakana japanskog koncerna TORAY,
   -Fuji K-serija vodilica
   -Udobna razmaknuta ručka iz kombinacije visokokvalitetnog pluta i poroznog EVA materijala visoke tvrdoće temeljene na Fuji VSS sjedištu.

DOSTUPAN MODEL:

Model: Akcija: Dužina: Test(gr): Test(lb)
 CRC862MHXF Ex. Fast
 2,59m 12,0-46,0
 12-25