x 

Košarica je prazna.

GAD Footsie 6,0 inch

Cijena: 3,95 €
Boja
Odaberi boju
Opis

GAD® Footsie - izduženi vibro-rep varalice s posebnom akcijom. Komponenta pokreta repa utječe i na tijelo, dajući mu snažne pokrete. Akcija varalice je vidljiva ne samo na worm udicama i malim olovnim otežanjima, već i kada se koriste prilično teške jig glave. Teški rep, oblik te gustoća materijala pruža karakterističnu akciju ​​mamaca. Površina Footsie-ja nije glatka, prekrivena je malim ovalnim udubljenjima - izrađuje se 3D konceptom (Deep Dot Design), stoga se varalica u vodi, zahvaljujući lomu zraka svjetlosti čini da je prekrivena malim dijamantima. Aromatične komponente se dodaju u materijal prije nego što se mamac proizvede. Miris je blag, osjetljiv i poput svih Pontoon21 mamaca, ne plaši već privlači ribu.

GAD® Footsie opremljen je i spreman za sve popularne metode montaža: jig udice, offset worm-ice, dvokuke itd. koristeći se pritom različitim otežanjima.

Radi jednostavnosti i lakše upotrebe u Footsie dizajnu, ugrađene su Pontoon21 značajke poput:
- Unutarnji kanal koji služi kao vodič za montaže na dvokuke i sl. u svrhu da mamac montirate više puta, produžujući njegovo vijek trajanja.
- Stražnji utor koji savršeno skriva vrh offset worm udica.
- Bočna linija duž tijela koja je označena udubljenjima a to pomaže opremiti Footsie s dvokukama koje kliznu duž bočnih ureza vrlo glatko i lako a kao rezultat dvostruko je čvršće pričvršćena za Footsie i to bez ikakvih uboda i oštećenja.
Dostupan je u dvije najpopularnije veličine - 3,5 i 4,0 inča a novost je da je sada dostupan i u veličinama od 5,0 i 6,0 inča svaka u velikom broju omiljenih boja (jednobojni i dvobojni).


Cijena je za paket - 2 kom.
Dostupne boje:

1103
1107
2216
2220
2221
2222
2223